24 de juny del 2008

CARTELL DEL D'AXAVO FESTIVAL

(Clica sobre la imatge per a ampliar)
Vos informem que ja està en marxa el proper D'Axavo Festival. El celebrarem el 12 de juliol al Camp de Futbol Municipal d'Agost (l'Alacantí). Vos esperem al festival. Els beneficis del festival aniran per a les associacions "Els Mutxols", La Colla "La Taranina" i "Mirem per Agost".
Per a esta edició tindrem els grups "Síndrome de Abstinencia", "La Olla Express", "Lilit i Dionis", "Terapia Mestizaje" i "Los Sundayers". I com sempre unes quantes activitats per a no avorrir-se. Com va sent ja habitual tindrem malabars, batukada i dolçaines. A més a més, en esta edició podreu gaudir d'un recital de poesia, i de forma excepcional els companys de l'associació Aire Nou de Baó (Catalunya Nord) ens faran una demostració castellera!!!
Com que tenim moltes coses, obrirem les portes a les 20:00, però l'hora d'inici del concert serà les 21:30 hores. Les donacions seran 8 € anticipades i 10 € en taquilla.
Punts de Venda:
-Agost: Pub El Sequet
-Alacant: Blue Velvet
-Novelda: Píkaro
-Ibi: Darsis Dessigs

4 comentaris:

Anònim ha dit...

enhorabona!

des de joves del casal de monòver vos enllacem i vos fem publicitat:

http://senseblau.blogspot.com/2008/06/cartell-de-daxavo-festival.html

ens veim el 12!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies! Sempre tenim monovers ací per a totes les activitats. Salut, ....i vos enllacem el bloc

Anònim ha dit...

ostres, un altre any coincideix el timonet amb el d'axavo, a veure si ens, per a una altra, ens cordinem i ens posem d'acord!

Anònim ha dit...

http://www.timonetfest.tk