19 de juny del 2008

ESTE ANY HI HAURÀ D'AXAVO FESTIVAL!!!!

Com vos informàrem ahir, hui de matí teniem una reunió amb l'alcalde, convocada per ell. Nosaltres, per la nostra banda també ens voliem reunir amb ell per tal de vore si després de les primeres accions, com les denúncies al diari, la campanya de correus solidaris i l'enganxada de cartells i pegatines, havien fet efecte. I tant que n'han fet. Hui, l'alcalde ens ha comunicat que tenim a la nostra disposició el Camp de Futbol Municipal i amb un escenari que ens facilitarà el consistori.

El Col·lectiu D'Axavo Festival considerem açò com una victòria de la mobilització i la pressió popular. Tanmateix, ens felicitem de que el nostre alcalde haja recapacitat i permeta esta activitat, sense ànim de lucre, feta per gent jove del poble i autofinanciada. Ara, tot el potencial humà que treballava per a que el D'Axavo se celebrara, treballarà per celebrar el D'Axavo.

Estem infinitament agraïts a totes les persones que s'han solidatzat amb nosaltres i que han donat suport a les nostres campanyes. També als que s'han fet ressó de la nostra lluita a la xarxa. Estem segurs que sense la vostra ajuda hui no podriem anunciar-vos esta notícia. Gràcies.

Xiquetes i xiquets, este estiu tothom a Agost a gaudir del D'Axavo Festival. Vos mantindrem informats.

1 comentari:

Rafael López ha dit...

Desde Conciertos de Alicante us donem l'enhorabona i us oferim tot el nostre suport, i les nostres ganes de colaborar per fer d'aquest festival tot un éxit!